Custom USB Flash Pen Drives

"BOSANLAH DGN GIFT BIASA, SKRG NI DAH ADA GIFT CANGGIH NAK BAGI"


Tahukah anda. 


Fakta! Kebanyakan orang tak pernah ambil tahu pon kualiti chip custom pendrive yang anda ingin beli. Boleh guna 100% macam pendrive biasa ke? Speed dia pulak macam mana? Selalunya anda hanya utamakan harga yang murah sahaja.


"Dulu, Wan(Pegawai Pembelian) asyik bagi pen buku kertas je. Bagi dekat orang pon, orang letak sepah2. Macam tak hargai. Dah cari byk kedai cenderahati, jumpa benda sama jgk. Penat lah nak cari lagi. Tapi, lepas Lin awek meja sebelah tunjuk dekat Wan, terus buat order custom pendrive dengan Farid. Print USB nya clean habis. Bukan sticker beb."
~Hazwan, Pegawai, Kuala Lumpur.

"Sekarang bagi customer custom USB tempah dengan elektromania je. Tak guna cd dah. Customer pon boleh guna bawak office. Marketing free terus. 
Kualiti pendrive memang terbaik. Speed pon laju.."
~Zai, Wedding Photoghaper, JOHOR

"Custom USB mcm ni la Din cari. Boleh buat kenangan dengan kawan2. Saiz cun boleh simpan dlm wallet je. Tak adalah tercicir lagi."
~Radin, UTM, JOHOR.




"PAKAR CETAK PENDRIVE NO1 ANDA"
===============================

Kenapa kami?

KAMI CHECK KUALITI PENDRIVE SATU-PERSATU




.

















Kepakaran kami adalah mencetak custom USB PENDRIVE CARD dengan design anda sendiri! Fokus kami untuk memberikan custom pendrive anda dengan kualiti terbaik!

 SAIZ KAD KREDIT. Lagi senang nak simpan, mudah nak bawa ke mana2, Dlm wallet pon boleh beb. Tak payah risau lagi pendrive tercicir, nipis tapi senang nampak.

 BERBAGAI CAPACITY GB. Ada saiz dr 1 hingga 128gb. Pilihlah ikot kesuaian dan bajet anda.

 TEKNIK DIRECT PRINT USB. Bukan sticker beb! Dakwat yang kami gunakan sangat berkualiti. Tahan lebih lama tanpa perlu risau pudar.

 CUSTOM DESIGN ANDA. Boleh buat gambar design ikot selera anda. Boleh buat kenangan anda. Letak logo company anda?lagi tak ada masalah..

 JAMINAN KETAHANAN DAN KETULINAN. Kami pulangkan wang anda atau kami gantikan yg baru jika berlaku kerosakan cip. Jangan risau rosak atau barang tiruan. Jaminan 1 Tahun.


PERHATIAN!

================================
  • Minimum tempahan 20pcs.
  • Harga mengikut kuantiti dan saiz GB.
  • Sesuai untuk mereka yang mempunyai budget RM19/pcs ke atas. 

JIKA ANDA MEMENTINGKAN KUALITI PENDRIVE, KAMI YANG ANDA CARI!

TAWARAN

Kami memberikan package print pendrive anda termasuk postage penghantaran percuma.


Untuk tempahan dan maklumat lanjut

Azizi : 017 227 6737 WHATSAPP

Farid : 012 400 2823 WHATSAPP

(jika menggunakan handphone, tekan terus "whatsapp" atas ini untuk terus whatsapp tanpa save no)

"PAKAR CETAK PENDRIVE NO1 ANDA"
Elektromania Sdn Bhd adalah syarikat 100% milik bumitputra.